Mijn naam is Sander Simons

Ik ben een gediplomeerd goudsmid met eigen atelier, waar ik met veel liefde voor het vak sieraden repareer, vernieuw, restaureer en helemaal naar uw smaak aanpas.

Ik werk op ambachtelijke wijze met veel kennis, liefde voor het vak. Alle creaties en reparaties van uw sieraden zijn waardevol voor mij. Aangezien er niet alleen een financiƫle maar ook een emotionele waarde aan uw sieraden verbonden zit, zorg ik goed voor uw sieraden.

Mijn liefde voor het vak was al op jonge leeftijd zichtbaar aangezien ik ben opgegroeid in de goudsmederij die mijn opa heeft opgericht. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding goudsmeden in Schoonhoven welke ik in 2012 met succes heb afgerond. Al sinds jaar en dag repareer, ontwerp, vermaak en maak ik sieraden.

Ik heb in verschillende juwelierszaken gewerkt, en ook bij verschillende goudsmeden waar ik mijn vakkennis en kunde goed heb kunnen ontwikkelen